Min: €0 Max: €5

 

De Beaut® semi-tractie AGM accu’s zijn accu’s van de hoogste kwaliteit en geheel onderhoudsvrij! Uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met zonnepanelen. De Beaut® AGM accu’s bevatten geen vloeistoffen maar een speciaal vezelnetwerk wat geen onderhoud vereist. Het gebruik van zuivere materialen en loodcalcium platen zorgt voor een zeer lage zelfontlading waardoor de accu’s langere periodes zonder laden moeiteloos aankunnen. Door de zeer lage interne weerstand zijn ze ook uitermate geschikt voor zware belastingen zoals omvormers, boegschroeven, lieren en startmotoren. De Beaut® AGM accu is een droge accu en daardoor 180º kantelbaar. Geschikt voor cyclisch gebruik en het gebruik binnenshuis is bij dit type accu toegestaan. Geschikt voor het opslaan van 12 volt energie vanaf het zonnepaneel of acculader en verkrijgbaar in negen verschillende modellen beginnend bij 40 ampère tot 260 ampère. De Beaut® AGM accu’s hebben een hogere capaciteit dan de normale loodzuur accu’s.
 Hoge betrouwbaarheid en kwaliteit
 Het gehele productieproces wordt uitgevoerd met inachtneming van de PPM en ISO 9001 regelgeving wat ervoor zorgt dat het product veilig en betrouwbaar is in alle opzichten. Garantieperiode 1 jaar.
 Hogere vermogensdichtheid
 Dankzij een speciale assemblage techniek wordt de vermogensdichtheid van de Beaut® accu’s aanzienlijk verhoogd. Brandveilig, bruikbaar in gesloten ruimten en er komen geen toxische gassen vrij.
Betrouwbare constructie

De houder van de accu is extra sterk en gemaakt van ABS wat zorgt voor een lange levensduur, een optimale prestatie en bol staan of kromtrekken voorkomt.
 Regelbaar ventiel
 Perfect ventilatiesysteem werkzaam onder lage druk. Ontworpen om overtollig gas te laten ontsnappen en de accu op de juiste druk te houden voor een veilige en efficiënte werking van de accu.
Uitstekend herstel

Een uniek technisch proces in de net legering en elektrolyt additieven zorgen ervoor dat de accu gemakkelijk weer kan worden opgeladen tot een normaal niveau.


Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »