Betaalmethoden

PayPal 

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen. Voor de betaalmethode PAYPAL rekenen wij transactiekosten 2% van het aankoopbedrag.

iDEAL 

Vooruitbetaling via u eigen bank met iDEAL. Met iDEAL kunt u makkelijk uw  online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de speciale beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als u internet bankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen met een Nederlandse bankrekening.

Bankoverschrijving 

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van DCS

NL04 INGB 0006 1443 16

onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

 

SOFORT Banking  SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld over te maken van hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

Bancontact 

Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee uw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen.

 

Creditcard 

Mastercard, Visa, American Express, Maestro

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »