Thetford - Deur Type 4 grijs

Artikelnummer: C0417005

Afmeting 65x35 cm Kleur creme

  Een Thetford serviceluik is perfect geschikt voor het creëren van een handige toegang tot bepaalde ruimten in campers en caravans. Daardoor is alle ruimte in het interieur optimaal te benutten. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte onder de zitbanken of onder het vaste bed.
Het bagageluik is eenvoudig zelf te monteren in wanden van 23 mm tot 39 mm dik. Er wordt een duidelijke stap-voor-stap handleiding meegeleverd, samen met een sjabloon voor het uitzagen van het gat in de voertuigwand. Het uitgezaagde stuk wand wordt gebruikt als vulling van het serviceluik frame. Zo blijft een eventuele striping gewoon doorlopen. Het luik kan zowel horizontaal als verticaal ingebouwd worden. Als het luik horizontaal gemonteerd word dan is het serviceluik vaak gemakkelijker te gebruiken als de scharnieren aan de onderzijde zitten. Het blijft dan uit zichzelf openhangen zonder dat het omhoog gehouden moet worden.
De elegant ontworpen serviceluiken van Thetford hebben een moderne en gestroomlijnde vormgeving. De afgeronde vormen en geïntegreerde scharnieren zorgen dat het serviceluik een geheel vormt met de buitenwand van de caravan of camper. Door gebruik van hoogwaardige, lichtgewicht kunststof zijn de bagageluiken zeer duurzaam, waterdicht en uv bestendig. De serviceluiken zijn voorzien van een dubbele afdichting voor een optimale isolatie. De speciale drukknopsloten sluiten de luiken perfect af en geven zekerheid. De deuren kunnen niet onverwachts openspringen en geforceerd openen wordt voorkomen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »